Skip til hoved indholdet

Sponsorer

Der skal lyde en kæmpe tak til alle vores sponsorer, fonde og bidragsydere, for uden jer ville der ikke være nogen Esbjerg Festuge!

Hvert eneste år bakker såvel Esbjerg Kommune som en lang række af byens virksomheder og fonde op om festugen i form af donationer og sponsorater. Det er disse bidrag, som gør det muligt at lave en ni-dages fest, hvor stort set alt er gratis. Tak! 

Hovedsponsor

Det Faglige Hus er hovedsponsor for Esbjerg Festuge.

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Som hovedsponsor for Esbjerg Festuge skruer Det Faglige Hus op for musikken på Torvet, så du kan komme og nyde fede, gratis koncerter under festugen, hvor torsdag aften er sponsoreret af Det Faglige Hus. Festfyrværkeriet, der er festugens farvestrålende, festlige punktum er også sponsoreret af Det Faglige Hus. 

Fonde

Guldsponsor

Sølvsponsor

Festugens sølvsponsorer er Broen Shopping, Radio Victoria, Posthuset, Esbjerg City, Villemoes Holding, EBL, Sigma, Cafe Gallardo, Jysk Fynske Medier, Carlsberg, Dronning Louise, Mc Donalds, KD Selskaberne og Guldægget.

Bronzesponsor

Vil du være sponsor?

Har du lyst til at vide mere om dine muligheder for at blive sponsor, så skal du kontakte eventchef, Kirsten Bisgaard Kirchner på mail: kikir@esbjerg.dk

Se festugens sponsorprospekt

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.