Skip til hoved indholdet

Sommer Bio under åben himmel

De yngste kan glæde sig til Mugge og Vejfesten, mens de lidt større kan glæde sig til at se eller gense Druk under åben himmel til Esbjerg Festuges nye Sommer Bio på Torvet.

Tidsplan

Kl. 14.30 Mugge & Vejfesten

Alle børn og barnlige sjæle kan glæde sig til den danske animationsfilm Mugge & Vejfesten på Torvet søndag 9. juni kl. 14.30.

Filmen tager 80 minutter.

Kl. 16.15 Kahoot Quiz

Mellem de to film kan du være med i Radio Victorias sjove Kahoot Quiz.

Kl. 16.30 Druk

Voksne kan glæde sig til den danske Oscar-vinder, Druk, på Torvet søndag 9. juni kl. 14.30.

Filmen varer 116 minutter.

søndag 9. juni Klokken 14.00 - 19.00 Torvet
Esbjerg
Gratis

Elsker du en god film, så tag vennerne under armen og kom til Sommer Bio under åben himmel til Esbjerg Festuge.

Det kan være, at formiddagen er brugt på at løbe Vognsbølparken tynd til Vestkystløbet, og så fortjener I en hyggelig pause sammen.

Vi rykker sammen på Torvet og ser et par gode film på storskærmen.

Børnene kan glæde sig til den anmelderroste Mugge & Vejfesten, mens de voksne kan glæde sig til den Oscar-vindende danske film, Druk.

Mugge & Vejfesten

Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor sammen med sine forældre på en idyllisk og helt almindelig dansk villavej befolket med skæve typer. Mugges lykke slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far. Dette kan Mugge ikke acceptere og han beslutter sig for at gøre alt hvad han kan for at bringe sine forældre sammen igen ved den store, årlige vejfest. Så sker det, der bare ikke må ske: Vejfesten aflyses. Alt håb syntes at være ude, men Mugge og hans bedste ven Sofia lægger en plan der måske alligevel kan få alt til at ende lykkeligt...

Filmen, der er lavet af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, er dansk og tilladt for alle. Så tag børn, børnebørn og venner med til en hygge børnefilm på Torvet.

Druk

Den Oscar-nominerede danske film, Druk, er instrueret af Thomas Vinterberg med Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe i hovedrollerne. Filmen handler om de fire gymnasielærere og venner, der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. Filmen er et drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Sommer Bio programmet:

  • Kl. 14.30 – 15.50 vises Mugge og Vejfesten
  • Kl. 16.15 – 16.30 Kahoot ved Radio Victoria
  • Kl. 16.30 – 18.25 vises Druk

Sommer Bio under åben himmel præsenteres i samarbejde med Nordisk Film Biografer Esbjerg og Radio Victoria!

Nordisk Film Biografer Esbjerg er klar med popcorn - som i dagens anledning er gratis. Ligesom Radio Victoria er klar med en hyggelig Kahoot quiz i pausen mellem de to film.

 

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.