Skip til hoved indholdet

Seniordag i Musikhuset Esbjerg

Glæd dig til årets Seniordag i Musikhuset Esbjerg, som byder på et musikalsk genhør med de bedste sange fra John Mogensen og Bjarne Liller. Billetterne er gratis, men skal afhentes i Musikhusets café og billetsalg den 5. juni – læs mere i teksten.

Forestilling

Billetterne til seniordagen er gratis. De kan afhentes i Musikhuset Esbjergs café- og billetsalg onsdag den 5. juni kl. 10:00.

Eftermiddag

Vi ses til Seniordag i Musikhuset kl. 14.00

mandag 10. juni Klokken 14.00 - 16.00 Musikhuset, Havnegade 18
Esbjerg
Du kan vælge imellem forestillingen kl. 10:00 eller kl. 14:00. Gratis

Få et musikalsk genhør med en af række af de bedste sange, som John Mogensen og Bjarne Liller sang, når musikerne bag JAZZ MED TO præsenterer John og Bjarne – En hyldest til Mogensen og Liller.

De spiller og hylder de to danske musikere i denne koncert. Du kan glæde dig til Så længe jeg lever, Billet mrk., Sidder på et værtshus, Hun misted’ den i nat på d’AngleterreTo mennesker på en strandFru Madsen, Karl Herman og jeg og mange, mange flere.

På scenen kan du opleve Søren Peter Frøsig på trompet og sang, Erik Høirup på klaver, Jørgen Skovhøj på kontrabas og Alfred Laursen på trommer.

Gå ikke glip af Koncerten John og Bjarne – En hyldest til Mogensen & Liller til seniordagen i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med årets Esbjerg Festuge.

Sådan får du billet til seniordagen

Billetterne til seniordagen er gratis. De kan afhentes i Musikhuset Esbjergs café- og billetsalg onsdag den 5. juni kl. 10:00.

Du kan vælge imellem forestillingen kl. 10:00 eller kl. 14:00.

Du skal være opmærksom op, at der er begrænset pladser, og billetterne fordeles efter først til mølle. Der udleveres maks. 2 billetter pr. person.

Vi forventer, at der igen i år bliver rift om billetterne.

Susan Lehmann Nielsen

sn@mhe.dk

76109031

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.