Skip til hoved indholdet

Musik på Torvet - Zar Paulo

Kom og bliv blæst bagover af det aarhusianske band Zar Paulo, der med garanti sætter godt gang i Esbjerg Festuge til deres energibombe af en koncert fredag aften.

fredag 7. juni Klokken 20.30 - 21.40 Torvet
Esbjerg
Gratis

Det bliver fuldstændig umuligt at sidde stille, når de fem gutter fra Zar Paulo går på scenen fredag aften og er med til at skyde årets festuge godt igang. Der er højintensitet fra første tone, garanti for geniale sangtekster og en eksplosiv energi på scenen, når forsanger Emil Vammen går forrest med de sprudlende danske teskter. Han er godt flankeret af Martin Kleberg (keyboard), Tobias Schou (trommer), Anton Breinbjerg (bas) og Johan Horsmans (guitar).

Vær klar til at træde ind i en verden af lyd, hvor grænser bliver udfordret, og musik blomstrer som en pulserende energi. Zar Paulo fik cementeret deres navn på den danske musikscene sidste år med sange som: Klap for Fædrelandet, Ikk gå så langt, Jeg synes du er dejlig og Elendig Software.

Zar Paulo er ikke bare et band; det er en oplevelse, der ryster sjælen og med garanti sætter fut i festen på Torvet.  Det er med andre ord en af de koncerter til Esbjerg Festuge, som du ikke må gå glip af.

Den karismatiske vokalist fører an med en stemme, der går fra rå og råbende til følsom og melodiøs på et øjeblik. Bandets instrumentalister er mestre i deres håndværk og leverer magiske øjeblikke med deres virtuositet. Trommer, bas, guitar og keyboard fletter sammen i en symfoni af lyd, der er designet til at få folk op af stolene og danse natten væk.

Zar Paulo er ikke bare musik; det er en performance, som du ikke må gå glip af under dette års festuge.

Vi ses på Torvet!

Tiderne i programmet er vejledende og med forbehold for ændringer.

Følg med på de sociale medier

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.