Skip til hoved indholdet

Musik på Torvet - Tim Christensen

Tim Christensen som blandt andet er kendt for sin tid det internationale band Dizzy Mizz Lizzy, indtager Torvescenen i festugen under eget navn, hvor han har udgivet sange som senere er blevet til store hits i den danske musikkultur.

lørdag 15. juni Klokken 18.00 - 19.15 Torvet
Esbjerg
Gratis

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie, hvor han har en imponerende karriere bag sig. Først som forsanger, guitarist og sangskriver i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. 

Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" fra år 2000, der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.

Vi glæder os til at byde Tim Christensen velkommen til Esbjerg Festuge 2024, hvor vi kan se frem til både nye og gamle hits.

Vi ses på Torvet til endnu en fantastisk gratis koncert til Esbjerg Festuge!

 

Følg med på de sociale medier

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.