Skip til hoved indholdet

Musik på Torvet - Søs Fenger

Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer er klar til at indtage Torvet til Esbjerg Festuge 2024!

torsdag 13. juni Klokken 19.30 - 20.45 Torvet
Esbjerg
Gratis

Med hits som "Den Jeg Elsker, Elsker Jeg", "Kun et Kys Herfra" og Holder Øje Med Dig" kan Søs Fenger sætte brand i alle hjerter "Inderst Inde". Den lille sangerinde med den kæmpestore stemme kan få alle generationer ud på floor og vi er slet ikke i tvivl om, at Torvet kommer til at boble over af god energi og en fantastisk stemning, når Søs Fenger går på scenen torsdag den 13. juni 2024.

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i bandet News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele veje.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.

Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Vi glæder os til endnu en gratis koncert på Torvet til Esbjerg Festuge!

Vi ses på Torvet!

Følg med på de sociale medier

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.