Skip til hoved indholdet

Musik på Torvet - Rasmus Walther

Vi kan glæde os til en koncert med stor indlevelse og nærvær, når Rasmus Walther indtager scenen til Esbjerg Festuge.

lørdag 15. juni Klokken 22.30 - 23.45 Torvet
Esbjerg
Gratis

Han har netop udsendt singlen De Sidste Elskende, og igen viser Rasmus Walther sin eminente indlevelse, når han skriver musik.

Vi kan både glæde os til den helt nye musik fra Rasmus Walters hånd, når han besøger Esbjerg Festuge og de store hits som Endeløst, Verden i Stå, På en dag som i dag, Dybt vand, Heart of Stone og Lost In The Moment.

I 2022 kunne Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket i november 22, blev markeret med en unik Dannmarks Tour, og afslutning i Falkoner salen - de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år.

Rasmus Walter 2022 og 2023 er der fokus på de første 20 år i en karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle.

I en pause fra Grand Avenue og på opfordring fra tvillingebroren Anders Walter blev der i al stilfærdighed for første gang indspillet en stribe sange på dansk, og det tog ikke længe, før det stod klart, at en dansksproget solokarriere var vejen frem.

”Jeg begyndte at se mig selv som solist, da ”Dybt vand” slog igennem, og folk begyndte at skrive til mig for at sige, at teksten havde ramt noget i dem. Det var aldrig sket før, og den respons var så overvældende, at jeg vidste, at det var en dør, der ikke skulle lukkes igen”, fortæller Rasmus Walter, der med glæde mindes muligheden for at udgive et nyt ”debutalbum” uden forventninger og pres på et tidspunkt, hvor han efter optagelse på en uddannelse i Rødovre egentlig var begyndt at gøre sig klar til et liv som møbelsnedker.

2024 blev året, hvor vi igen fik ny, lækker musik fra Walthers hånd og det bliver uden tvivl en koncert til Esbjerg Festuge med masser af hits, stor indlevelse og nærvær fra den charmende Rasmus Walther, der lukker og slukker scenen på Torvet til Esbjerg Festuge 2024.

Vi ses til Esbjerg Festuge 2024!

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.