Skip til hoved indholdet

Musik på Torvet - HEDEGAARD

Siden udgivelsen af det uofficielle remix af Dr. Dres "The Next Episode" i 2011, har hele verden været tryllebundet af HEDEGAARDs unikke lyd. Den vilde musiker og DJ har stået bag flere af de største nordiske hits i det sidste årti; og genereret mere end - vanvittige - 1,4 milliarder streams, på tværs af streamingtjenesterne. Vi glæder os til at fyre den af på Torvet med HEDEGAARD til Esbjerg Festuge.

lørdag 8. juni Klokken 22.45 - 23.45 Torvet
Esbjerg
Gratis

Glæd dig til kæmpehits som "Happy Home" feat. Lukas Graham og "Twerk It Like Miley" med Brandon Beal og Christopher, som blot er et par af de hits, som HEDEGAARD har udgivet, produceret og er gået #1 med over hele verden gennem de senere år. Til juni indtager HEDEGAARD Torvescenen under Esbjerg Festuge, hvor vi også kan skråle med på singlerne "JUMANJI" og "SA-MY-D", "All Designer" og "JEEP".

I en genre domineret af ghost-produktioner er HEDEGAARD 100% selfmade kunstner; først og fremmest grundet at han er en gudsbenådet musiker, som senere blev DJ – i dén rækkefølge.

Udgivelsen af singlen "All Designer" havde et globalt impact, med #1 placeringer i Sydeuropa, Baltikum og Kina; fulgt op af singlen "JEEP", som den første udgivelse under en ny flerårig kunstner- og labelaftale med verdens førende label inden for clubmusik, Spinnin Records, samt lanceringen af hans eget pladeselskab OneHundred, med fokus på udvikling af artister, som udgiver musik i den nu verdensomspændende Car Music trend.

Udgivelsen af singlen "NYC BABY" og den lokaliserede version "BEIJING BABY" – som blev udgivet eksklusivt i Kina - gav HEDEGAARD endnu en førsteplads på QQ Musics ugentlige EDM Chart. Opfølgerne "BORED", ”The Ones We Lost” og ”INFERNO” blev HEDEGAARDs hhv. fjerde, femte og sjette top20-hits i træk; hvormed han cementerede sin status som den hotteste EDM-kunstner i Kina.

Den status blev senest yderligere underbygget af enorm viral opmærksomhed på det kinesiske sociale medie ”Douyin”, hvor HEDEGAARD accepterede en remix-challenge, fra influenceren Sander Kole; en video som til dato har genereret over 71 millioner views, og over 2 millioner likes.

Det månedlige lyttertal på Spotify varierer mellem 1,1 til 1,7 millioner, og det samlede streamtal i 2022 på platformen, var mere end 54 millioner (over 1 million streams om ugen); tal opnået alene ved organisk vækst, hvilket fører til den eneste konklusion: Publikum elsker lyden af HEDEGAARD.

Belønningen for arbejdet, viser ikke kun i form af imponerende streamingtal, men har også givet udslag i nomineringer på awardshows. HEDEGAARD har tidligere vundet adskillige DMA-priser, DJ og Club Awards, og som suverænt topnomineret til Club Awards i 2024, i hele fem kategorier, og med en stor aktie i en nominering i en sjette kategori, rydder han bordet fuldstændigt.

Vi glæder os til at byde HEDEGAARD velkommen til Esbjerg Festuge 2024.

Vi ses på Torvet til endnu en gratis koncert !

Se mere på deres sociale medier

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.