Skip til hoved indholdet

Musik på Torvet - Halberg & Friends

Der er lagt op til et brag af en nostalgisk fest på Torvet torsdag aften, hvor Halberg & Friends åbner ballet med stærke hits fra de sidste 40 år.

torsdag 13. juni Klokken 21.30 - 22.45 Torvet
Esbjerg
Gratis

Uanset om din fødselsattest er 10, 20, 30, 40, 50, 60 eller over 70 somre gammel, så har du med garanti skrålet med under bruseren eller på de danske musikscener til hits som "Jeg vil la' lyset brænde", "Elskes af dig", "Mandagsstævnemøde", "Brændende læber" og "Fri for at drømme om dig". Hits, der alle er skrevet af guitaristen og sangskriver Poul Halberg.

Vi glæder os til at han sammen med sit band Halberg & Friends indtager Torvet til Esbjerg Festuge, så vi kan synge med på alle de mange fantastiske danske hits denne torsdag aften.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 40 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han altså stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange. De sidste ti år har han selv spillet sangene på livescener landet over med bandet Halberg & Friends.

Vi kan også glæde os til helt ny musik fra Halbergs hånd, når der også er sange med fra deres seneste album ”NU” der udkom i 2022. Singlen ”Vores Tid” opnåede at blive det mest spillede nummer på DR P5 samme år, og her i 2024 kan vi se frem til mere ny musik - som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front. 

Der er ingen tvivl om, at Hlaberg & Friends er klar til at skyde vores Nostaligisk Torsdag godt igang med et brag af et bagkatalog, vi alle kender så godt, og kunstneren glæder sig til at komme og besøge Esbjerg Festuge:

”Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg som 64-årig - 40 år efter - gang på gang skulle opleve et publikum, der stadig synger med på mine sange - ovenikøbet både unge og ældre, selv guitarsoloerne skråles der med på. Mange af sangene havde jeg indtil for 10 år siden ikke spillet siden, men vi oplever med Halberg & Friends en fornyet energi med sangene der får nyt liv, når vi kommer rundt i landet. Det er en evigt tilbagevendende glæde. Stor TAK fra komponisten." – Poul Halberg

Koncerten med Halberg & Friends er en del af festugens Nostalgisk Torsdag, som er sponseret af Det Faglige Hus. 

Vi ses til endnu en fantastisk, gratis koncert aften på Torvet til Esbjerg Festuge!

 

 

Følg med på de sociale medier

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.