Skip til hoved indholdet

Esbjerg Festspil 2024 - Spøgelsesjagt

Esbjerg Amatør Teater - Skarntyden byder endnu en gang velkommen til Esbjerg Festspil, der i år har titlen Spøgelsesjagt. Forestillingen handler om to unge mennesker, Lykke og Hjalte, der har købt et lille romantisk hus på landet. Men huset er tilsyneladende hjemsøgt af et spøgelse, der får ting til at forsvinde...

Spilledage

Mandag

Vi ses i Esehaven klokken 19.00

Tirsdag

Vi ses i Esehaven klokken 19.00

Onsdag

Vi ses i Esehaven klokken 19.00

Torsdag

Vi ses i Esehaven klokken 19.00

mandag 10. juni klokken 19.00 torsdag 13. juni klokken 20.00 Esehaven, Bag Byhistorisk Arkiv, Torvegade 47
Esbjerg
Hver aften fra 19:00 - 20:00 Gratis

Esbjerg Amatør Teater - Skarntyden byder endnu en gang velkommen til Esbjerg Festspil, der i år har titlen Spøgelsesjagt. Som altid glæder vi os til at underholde med en komedie til Esbjerg Festuge. Forestillingen er gratis, men man er meget velkommen til at give en mønt eller to i hatten efter forestillingen hvis I følte jer godt underholdt.

 Vi vil i hvert fald gøre vores for, at I får rørt lattermusklen.

Om forestillingen:
Lykke og Hjalte er to unge mennesker, som har købt et lille, romantisk hus på landet. På nabogården møder de lokalbefolkningen, der døjer med problemer som nedlæggelse af busruter og bortfald af kommunalt tilskud til foreningshuset. Om natten hjemsøges Lykke og Hjaltes hus tilsyneladende af et spøgelse, som får ting til at forsvinde. Bent, manden på gården, ved imidlertid noget om spøgelser og om, hvordan man slipper af med dem. Han indleder en spøgelsesjagt, men det er hans kone, Jytte, ikke så begejstret for.

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.