Skip til hoved indholdet

Tag festugens program med i lommen

Esbjerg Festuge har fået ny hjemmeside, og det betyder, at du nu altid har et opdateret digitalt program lige ved hånden. Du kan endda gemme dine favoritter og dermed lave dit helt eget festugeprogram direkte på mobilen, ipaden eller computeren.

Med 150+ aktiviteter i festugen, så kan det være svært lige at danne sig det store overblik over, hvilke du bare ikke må gå glip af til dette års festuge.

Derfor er vi også virkelig glade for at kunne præsentere festugens nye hjemmeside, www.esbjergfestuge.dk, hvor du nu kan finde en digital version af programmet, som er nem at søge i og gemme de events, som du bare skal opleve. Du kan endda også se på et kort, hvor aktiviteten finder sted, så du nemt kan finde det. 

Find dine favoritter: Sådan gør du

Gå ind på www.esbjergfestuge.dk/program på din mobil, ipad eller computer. Når du finder en begivenhed, som du bare skal have med i dit personlige festugeprogram, så trykker du på hjertet ude til højre. Når det er hvidt, har du gemt aktiviteten under dine favoritter på hjemmesiden. 

Klikker du på det lidt større hjerte i toppen af listen med aktiviteter på programsiden, så dukker listen med dine favoritter frem.

Favoritten er gemt på den telefon, ipad eller computer, som du har brugt, og det er derfor vigtigt, at det er samme enhed, som du bruger næste gang, du vil finde dit personlige festugeprogram frem igen.

Bruger du din mobil til at kigge festugens program, vil du altså altid have programmet lige ved hånden, når du skal rundt i byen under festugen.

Vi håber, at du bliver glad for den nye mulighed og vil dele nyheden med din familie, venner og naboer.

Vi ses til Esbjerg Festuge 7. – 15. juni 2024!

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.