Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Spillesteder/ venues

Under Esbjerg Festuge er der arrangementer i hele byen.

Få et overblik her.

Festugen har sit centrum på Torvet og spreder sig derfra på gader, stræder, parker, pladser, ned på havnen, i kirker og på såvel store som små spillesteder. Der er i alt omkring 170 arrangementer.

 

Torvet

Torvet er Esbjerg Festuges naturlige centrum. Her er gratis koncerter for enhver smag - rock/pop/jazz koncerter, operagalla, promenadekoncert.  Børnene tilgodeses med en børnedag, ligesom det også er på Torvet, at Esbjergs mange minoriteter holder International Dag.  

 

Havnen

Havnen er en vigtig del af festugen, og hvert år kommer der flere og flere aktiviteter til området. Der er den altid tilbagevendende containerudstilling, hvor professionelle såvel som glade amatører udstiller deres kunst. Der er musikindslag ved containerne og Marineforeningen hver dag, så det er bare at holde øje med festugeprogrammet!

Alt dette finder sted i den gamle Fiskerihavn. Nærmere betegnet langs Rødspættekaj og Fiskerihavnsgade. Er du i bil, kan du parkere gratis på P-pladsen ved nedkørslen til Fiskerihavnen ad Auktionsgade. Du kan også tage bybussen fra Banegården og Fanøfærgen og stå af ved stoppestedet på H.E. Bluhmes Vej.

 

Parker

Rundt i mange af byens parker kan man opleve forskellige arrangementer i løbet af Esbjerg Festuge. Der er både musik i Byparken, teater i Esehaven, gadeteater i I.C. Møllerparken og ikke mindst Hundens Dag i Vognsbølsparken.

 

Kirker

Flere af byens kirker er også faste leverandører af fantastiske arrangementer under Festugen. Tidligere har byens kirker budt velkommen til blandt andet yoga i Vor Frelsers Kirke, fortællemorgen i Treenighedskirken og barokkoncert i Jerne Kirke. 

 

I det store festugeprogram har du mulighed for også at søge på de forskellige spillesteder.