Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Spillesteder/ venues

Under Esbjerg Festuge er der arrangementer i hele byen.

Få et overblik her.

Festugen har sit centrum på Torvet og spreder sig derfra på gader, stræder, parker, pladser, ned på havnen, i kirker og på såvel store som små spillesteder. Der er i alt omkring 170 arrangementer.

 

Torvet

Torvet er Esbjerg Festuges naturlige centrum. Her er gratis koncerter for enhver smag - rock/pop/jazz koncerter, operagalla, promenadekoncert.  Børnene tilgodeses med en børnedag, ligesom det også er på Torvet, at Esbjergs mange minoriteter holder International Dag.  

 

Havnen

Havnen er en vigtig del af festugen, og hvert år kommer der flere og flere aktiviteter til området. Der er den altid tilbagevendende containerudstilling, hvor professionelle såvel som glade amatører udstiller deres kunst. Der er musikindslag ved containerne og Marineforeningen hver dag, så det er bare at holde øje med festugeprogrammet!

Alt dette finder sted ved Dokken 12, lige ved siden af Dokken City Beach. 

Du kan nemt komme ned til udstillingen ved at gå via Landgangen fra Havnegade ved Kirkegade og ned til Dokhavnen. Derfra går du langs Østre Dokkaj lige ned til udstillingsområdet.

Kommer du i bil, vil der også være parkeringspladser tæt på udstillingsområdet.

 

Parker

Rundt i mange af byens parker kan man opleve forskellige arrangementer i løbet af Esbjerg Festuge. Der er både familiedag og Colorfun i Vognsbølparken, opera i Byparken, teater i Esehaven, udstilling i I.C. Møllerparken.

 

Kirker

Flere af byens kirker er også faste leverandører af fantastiske arrangementer under Festugen. Tidligere har byens kirker budt velkommen til blandt andet yoga i Grundvigskirken, og fortællemorgen i Treenighedskirken.

 

I det store festugeprogram har du mulighed for også at søge på de forskellige spillesteder.