Skip til hoved indholdet

Østerbydagen

Kom med til den hyggelige, lokale festdag i det østlige Esbjerg, hvor vi med et internationalt snit hylder Esbjerg Ø under festugen.

lørdag 8. juni Klokken 11.00 - 15.00 Spektrumparken, Søndervangen
Esbjerg
Gratis

Velkommen til en dag spækket med lækker mad, god underholdning og sjove aktiviteter for børn, unge og voksne!

Østerbydagen er en årelang tradition, som er startet blandt beboerne på Præstebakken, Tinghøjs allé samt Syrenparken og har vokset sig til at omfavne hele Østerbyen. Kort fortalt, er det en dag, hvor mangfoldigheden er i centrum. 

Hvad sker der på dagen? Hvis du er til fart og action, kan du snøre løbeskoene og være med når Game kridter banen op med street basket og gadeidræt. Ligesom de lokale foreninger også byder ind med fodbold, taekwondo, Esport og meget andet. Du kan også transformere dig selv til en farlig tiger eller en yndig sommerfugl med kreativ ansigtsmaling. Præstegårdsskolen giver mulighed for, at køre mooncars, hoppe i hoppeborg samt andre aktiviter. Når du bliver lækkersulten, kan du sætte tænderne i en række velsmagende retter fra alle de fire verdenshjørner til fornuftige priser, og bagefter kan du sågar få tjekket bisserne for huller hos Skoletandplejen. 

Hvad ellers? Forskellige konkurrencer, hygge og god stemning. Østerbydagen er noget for enhver smag og for børn og voksne i alle aldre!

 

Østerbydagen finder sted lørdag den 8. juni klokken 11:00-15:00 i ”Spektrumparken” på Søndervangen, lige ved Præstegårdsskolen. 

 

 

Anders Janken

24293273

Aj@b3i1.dk 

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.