Skip til hoved indholdet

Tak for i år Esbjerg – vi ses i juni 2025!

Sikke en festuge, og sikke en opbakning. Uanset om solen har strålet fra en skyfri himmel eller regnen har stået ned i stride strømme, så har esbjergenserne bakket op om alle festlighederne.

For selvom vejrguderne virkelig ikke har været med os her i 2024, så har esbjergenserne! Torvet har været tætpakket til alle koncerter, og det er i år virkelig lykkedes at lave aftner for både de unge og det mere modne publikum med masser af spændende kunstnere på scenen.

 

Trods en del regn over Vognsbølparken, var børnefamilierne på pletten til Familiedagen, og så blev der ellers leget til den store guldmedalje, og vi har endda hørt, at der muligvis har været hajer i vandpytterne i parken…

Der var 250 glade esbjergensere til den nye langbordsmiddag i Skolegade. En kæmpe succes, vi gerne vil gentage i 2025 endda med mulighed for at invitere endnu flere gæster til bords.

Sådan kunne vi blive ved om dette års strålende festuge, der virkelig fik samlet esbjergenserne fra nær og fjern og inviteret mange gæster til byen.

Der skal derfor lyde en stor tak til både esbjergenserne og sponsorerne for den store opbakning til årets festuge.

"Vi er fyldte med energi, inputs og masser af gode idéer til at fortsætte arbejdet og går allerede nu i gang med at planlægge næste års festuge. Ah, måske der lige bliver plads til en lille middagslur, men så trækker vi i arbejdstøjet igen,” siger Esbjerg Kommunes eventchef Kirsten Bisgaard Kirchner og fortsætter:

"Vi gad selvfølgelig godt, at vi var herrer over vejret, og vi kunne love jer alle sammen sol og sommer til festugen. Det kan vi ikke, men vi kan love jer, at vi lægger os i selen for at vi altid vil forsøge at gøre Esbjerg Festuge lidt bedre hvert år.”

Esbjerg Festuge er selvfølgelig igen klar til at kickstarte sommeren i 2025, og I kan godt allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen fra 13. til 21. juni 2025.

Vi ses i juni 2025 til endnu mere Esbjerg Festuge!

Vi gad selvfølgelig godt, at vi var herrer over vejret, og vi kunne love jer alle sammen sol og sommer til festugen. Det kan vi ikke, men vi kan love jer, at vi lægger os i selen for at vi altid vil forsøge at gøre Esbjerg Festuge lidt bedre hvert år.

Kirsten Bisgaard Kirchner, eventchef i Esbjerg Kommune

Vi ses til Esbjerg Festuge 2025.

Sæt allerede nu stort kryds i kalenderen fra den 13. til og med den 21. juni 2025.

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.