Skip til hoved indholdet

Sommer Bio under åben himmel

Fantastisk sommernyhed: Kom med til gratis sommerbio under åben himmel til Esbjerg Festuge! Der er både en film for børn og en til de voksne. Vi ses på Torvet søndag 9. juni 2024.

Er du klar til en uforglemmelig filmoplevelse under åben himmel. Så skal du med til Sommerbio på Torvet søndag 9. juni i Esbjerg Festuge! Det passer helt perfekt med hyggelig afslapning i godt selskab på Torvet efter en formiddag i Vognsbølparken til Vestkystløbets 50 års jubilæum.

Der er som altid en film til børnene. I år vises animationsfilmen Mugge & Vejfesten, mens der for de lidt ældre og voksne vises sommerfilmen Druk med blandt andre Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Mugge & Vejfesten

Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor sammen med sine forældre på en idyllisk og helt almindelig dansk villavej befolket med skæve typer. Mugges lykke slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far. Dette kan Mugge ikke acceptere og han beslutter sig for at gøre alt hvad han kan for at bringe sine forældre sammen igen ved den store, årlige vejfest. Så sker det, der bare ikke må ske: Vejfesten aflyses. Alt håb syntes at være ude, men Mugge og hans bedste ven Sofia lægger en plan der måske alligevel kan få alt til at ende lykkeligt...

Filmen, der er lavet af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, er dansk og tilladt for alle. Så tag børn, børnebørn og venner med til en hygge børnefilm på Torvet.

Druk

Den Oscar-nominerede danske film, Druk, er instrueret af Thomas Vinterberg med Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe i hovedrollerne. Filmen handler om de fire gymnasielærere og venner, der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. Filmen er et drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

 

Filmvisninger:

Kl. 14.30: “Mugge & Vejfesten” (Dansk animationsfilm for hele familien)

Kl. 16.15: Deltag i Radio Victorias sjove Kahoot Quiz i pausen.

Kl. 16.30: “Druk” (Oscar-vindende drama)

 

Gratis popcorn: Nordisk Film Biografer Esbjerg forkæler os med gratis popcorn.

 

Tag din familie, venner eller kæreste med og nyd en afslappet eftermiddag med gode film og hyggelig atmosfære. Der er stole på Torvet, men du er velkommen til at medbringe din yndlingsstol, madkurv og tæpper.

 

Dato og tidspunkt:

Søndag den 9. juni kl. 14.00-19.00

Vi ses til Sommerbio under åben himmel i Esbjerg Festuge!

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.