Skip til hoved indholdet

Promenadekoncert og ballet flyttes til Musikhuset

De klassiske instrumenter kan ikke holde til det kølige, våde sommervejr, derfor flyttes lørdagens Promenadekoncert og Ballet forestilling til Teatersalen i Musikhuset.

Kulturskolens Promenadekoncert og balletopvisning på Torvet bliver i år rykket til Musikhusets Teatersal. For mens sommeren har gemt sig og ladet forårets kulde og regn tage over for en stund, så kan symfoniorkesterets klassiske instrumenter ikke holde til en udendørs koncert, som vejret arter sig lige nu.

Derfor flyttes Promenadekoncert med Kulturskolens Symfoniorkester og Kulturskolen Esbjergs Ballet fra scenen på Torvet lørdag til varmere rammer i Musikhusets Teatersal.

Der er stadig garanteret god og iørefaldende musik, dygtige solister, fællessang, champagnegalop og hattekonkurrence til Promenadekoncerten. Så husk at finde den festlige, sjove, skøre eller mest finurlige hat frem fra gemmerne.

Ligesom det stadig er de dygtige ballet-elever fra Kulturskolen, der er klar til at gå på scenen kl. 13.30-14.30

Der er plads til 400 siddende gæster i Teatersalen og det er først til mølle. Det bliver ikke muligt at reservere pladser på forhånd.

Promenadekoncerten foregår lørdag 15. juni 2024 i Teatersalen kl. 12.00-13.00

Balletopvisningen foregår lørdag 15. juni 2024 i Teatersalen kl. 13.30-14.30

Begge forestillinger er stadig gratis, dog er det ikke muligt at medbringe egne drikkevarer i Musikhuset.

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.