Skip til hoved indholdet

Music 4 Free er klar med stjernespækket line-up

URO, Hjalmer, Thor Farlov, Mumle og Benny Jamz er alle på plakaten, når Music 4 Free indtager Esbjerg Festuge fredag 14. juni!

Hvem skal du have med til fest på Torvet, når Esbjerg Festuge i samarbejde med Skala.fm præsenterer Music 4 Free fredag 14. juni på Torvet til festugen?

URO, Hjalmer, Thor Farlov, Mumle og Benny Jamz er i den grad klar til at fyre op for festen, når de hver især indtager scenen i løbet af aftenen.

URO, hvis borgerlige navn er Jeppe Kronback, er en talentfuld sangskriver, rapper og producer fra de københavnske forstæder. Hans populære numre "Føles Godt" og "Godthåbsvej" har begge domineret Spotifys top 50 Danmarksliste.

Hjalmer, kender du måske som manden bag sangene ”Istedgade” og ”Frit Fald”, begge sange som i skrivende stund har mere end 7 millioner streams på Spotify! Hjalmer er en dygtig sanger og sangskriver, der ejer en unik evne til at skabe sange, der både er personlige og universelt genkendelige, og vi glæder os vanvittigt til at byde Hjalmer tilbage på Music 4 Free scenen!

Thor Farlov startede sin musikkarriere i boybandet Citybois, som blev hele Danmarks to charmetrolde, da de deltog i Xfactor tilbage i 2015. Men Thor Farlov overraskede hele Danmark, da han i 2020 debuterede med sin solokarriere med det anmelderroste album ”Nye Minder.” Thor gæstede festugen sidste sommer og gav en fuldstændig fantastisk koncert på et tætpakket torv, så vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage i Esbjerg.

Mumle, hvis du har nynnet med på ’Det Modsatte’ i radioen, så har du allerede nynnet med på Mumle! Med det mere borgerlige navn Julia Hansen, har Mumle stormet frem på den danske musikscene siden sin debut i 2023, og har allerede mere end 340.000 ugentlige lyttere på Spotify. Sangen ’Det Modsatte’ har længe floreret som et af de største danske hits, og ligger i skrivende stund på en 20. plads med mere end 6 millioner streams på Spotifys top 50 Danmark! Vi er stolte over at præsentere en ærkejysk kvinde fra Vamdrup på scenen, når Mumle gæster Music 4 Free 2024 – på Torvet i Esbjerg!

Benny Jamz: Skala.fm lukker festen af på Torvet i Esbjerg med et brag, når en af Danmarks største hiphopper træder på scenen! Benny Jamz er et navn man skal kende, hvis man er til dansk rap. Han har tidligere udgivet musik under aliasset ”Højer Øye”, og er udover at være en talentfuld artist også en dygtig producer, der har produceret flere af de tidlige udgivelser fra Kesi og Gilli, blandt andet hittet ’Ibiza’ som har mere end 33 millioner streams på Spotify!

Koncerterne bliver på vanlig vis styret sikkert i havn af værterne fra Skala.fm.

Music 4 Free bliver til i stærkt samarbejde med Det Faglige Hus og Sydbank.

Vi ses til Esbjerg Festuge 7.-15. juni 2024!

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.