Skip til hoved indholdet

Kom til Torsdags Nostalgi med Det Faglige Hus

Der skal lyde en stor tak til Esbjerg Festuges hovedsponsor, Det Faglige Hus, der igen i år med deres donation til festugen, sikrer gratis musik i topklasse til alle musikglade esbjergensere torsdag aften under festugen.

Vi skal tilbage til de glade 80’ere, 90’ere og selvfølgelig nyde nogle af de nye toner fra helt spritnye plader, når vi byder velkommen til Søs Fenger og Halberg & Friends til Torsdags Nostalgi med Det Faglige Hus torsdag den 13. juni 2024 fra klokken 19.30 til Esbjerg Festuge.

For er du én af dem, der har skrålet med til Søs Fengers hits som: ”Den Jeg Elsker, Elsker Jeg", "Kun et Kys Herfra", Holder Øje Med Dig" og "Inderst Inde".  Eller hvad med Poul Halbergs fantastiske hits som: "Jeg vil la' lyset brænde", "Elskes af dig", "Mandagsstævnemøde", "Brændende læber" og "Fri for at drømme om dig".

Så kan du godt glæde dig til Esbjerg Festuges Torsdags Nostalgi med Det Faglige Hus, for her er vi ikke et sekund i tvivl om, at hele Torvet vil komme til at boble over af fællessang til de her sange og mange flere fra de to musikeres store bagkatalog.

Fælles for de to bands og kunstnere er, at de på en helt unik måde har formået at tale til et bredt publikum med deres unikke tekster. Derfor skal du tage både vennerne, naboerne, børnene, svigermor og kæresten med til Torsdags Nostalgi til Esbjerg Festuge.

Endnu engang er det festugens hovedsponsor Det Faglige Hus’ generøse donation til Esbjerg Festuge, der gør det muligt at åbne Torvescenen torsdag aften og sende esbjergenserne en gratis tur ned ad den nostalgiske musiksti, der med garanti forvandler hele Torvet til en magisk dansefest.

Torsdags Nostalgi med Det Faglige Hus

  • Søs Fenger går på scenen torsdag 13. juni 2024 kl. 19.30.
  • Halberg & Friends går på scenen torsdag 13. juni 2024 kl. 21.30

Kom og vær med. Tag vennerne, naboerne, konen og familien under armen. Det bliver uden tvivl en aften fyldt med nostalgi og gode genhør.

I kan endda starte aftenen med at finde ud af, hvem der er den skarpeste kniv i skuffen til Esbjergs STØRSTE Pubquiz, der indtager Torvet fra kl. 17 til 19.

Vi ses til Esbjerg Festuge 2024!

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.