Skip til hoved indholdet

Hjælp os med at gøre Esbjerg Festuge endnu bedre

Esbjerg Festuge er veloverstået og nu er sommeren skudt godt i gang. Planlægningen af næste års festuge skal snart i gang og ved at svare på spørgeskemaet her, kan borgerne nu komme med ideer og inputs til næste års festuge.

KLIK HER OG UDFYLD SPØRGESKEMAET.

Esbjerg Festuge har endnu engang formået at samle flest mennesker i hjertet af Esbjerg til en kæmpe fest. Mens musikken klinger ud, så er Esbjerg Kommunes eventafdeling så småt ved at gøre klar til næste års festuge. Her kommer borgerne igen ind i billedet.

”Sidste år fik vi overvældende mange besvarelser på vores evaluering af festugen, og det gav os virkelig mange gode inputs at arbejde videre med. Det udmøntede sig blandt andet i et yngre, mere lokalt og originalt musikprogram, et nyt venue på Kulturskolen med lokale talenter, en lukket Skolegade og flere samarbejder på tværs af foreninger og organisationer i byen til dette års festuge,” fortæller Kirsten Bisgaard Kirchner, eventchef i Esbjerg Kommune og hun fortsætter:

”Vi håber, at vi kan gentage succesen og derfor sender vi igen et spørgeskema ud. Vi er med på det meste, og vi er i den grad klar til at lytte til esbjergensernes inputs til at gøre festugen endnu bedre.”

Har du lyst til at komme med dit besyv til festugen, så kan du gøre det ved at udfylde spørgeskemaet her.

”Vi glæder os meget til at se, hvad borgerne har af nye, spændende idéer til festugen. Hvad vil de gerne have mere af, er der mon noget, de kan undvære og hvad det ellers kan være,” siger Kirsten Bisgaard Kirchner.

Derfor lyder opfordringen: Hjælp os med at gøre festugen endnu bedre – nu er det tid til at komme med dit besyv, udfyld spørgeskemaet, så er vi godt på vej.


Tak for hjælpen!

Del ris, ros og gode idéer:


Udfyld spørgeskemaet her.

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.