Skip til hoved indholdet

Glæd dig til Familiedag i selskab med Mika og Tobias

De landskendte YouTubere Mika og Tobias er klar til at indtage festugens Familiedag i Vognsbølparken lørdag 15. juni. Kom og mød stjernerne og prøv nogle af de mange spændende aktiviteter for hele familien.

Vi gentager succesen med Familiedag i Vognsbølparken for hele familien. Der er igen i år et hav af gratis aktiviteter for hele familien – både nogle, hvor I får sved på panden og nogle, hvor I bare kan have det sjovt og hyggeligt sammen.

I år kan I møde YouTuberne-stjernerne Mika og Tobias, der accelererede med storhittet “Ikke mere mælk” med 10 mio. visninger og modtog prisen “Årets reklame” ved Guldtuben med sangen “Landet af Lego”.

Mika & Tobias leverer et nyt og energisk show, som kommer langt ud over scenekanten, og vi glæder os til at tage godt imod dem her i Esbjerg. Der bliver selvfølgelig tid til både show og Meet’N’Greet for både store og små.

Gryden koger over af aktiviteter

Udover showet med de to YouTubere er der også i år en masse aktiviteter i Gryden. Her er hoppeborge, gadeteater, I kan hamre og banke med fugle-foderbræt, lave popcorn over bål, spille lasergame i skoven, dekorerer vandbakkelser (og selvfølgelig spise dem), få lavet ansigtsmaling og meget meget mere.

SEPE åbner PULS Parken

Her vil være rig mulighed for at få sved på panden og se, hvem der er familiens sejeste ninja på Kids Challenge banerne. I kan prøve padel, flexfodbold, petanque, kongespil og stigegolf og hockey. Og så kan I selvfølgelig kigge på de fede brandbiler på grusparkeringspladsen.

ColorFun er en del af Familiedagen

Kom og deltag i festugens mest farverige løb, hvor hele familien kan være med. Her gælder det ikke om at løbe hurtigst, men om at have den sjoveste farvefest rundt i skoven. ColorFun starter og slutter i Gryden, hvor I kan fortsætte festen til Familiedagen.


Selve PULS Parken og aktiviteterne i Gryden er åbne fra kl. 10-16. Der vil være foodtrucks på pladsen, så alle kan få stillet sulten undervejs. 

Se hele programmet for Familiedagen i Vognsbølparken


Vi glæder os til at se jer til Familiedagen i Vognsbølparken lørdag 15. juni fra kl. 10-16.

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.