Skip til hoved indholdet

GASTRO & GENBRUG: Festugens nye langbordsmiddag

Vi dækker Esbjergs længste bord og dækker op til bæredygtig fællesspisning. Tag familie, venner og naboer med og lad os hygge os sammen over lidt godt mad.

Er du vild med at møde nye mennesker og spise god mad. Så bør du sætte et stort kryds i kalenderen til Genbrugs Gourmet, festugens nye langbordsmiddag, mandag i festugen.

Cafe´Finns Paraply, KORN180 og Esbjerg Festuge inviterer alle til at spise med til en af byens mest bæredygtige middage. Her er plads til alle, både unge, ældre og børnefamilier.

Vi glæder os sådan til at byde alle velkomne til den her nye begivenhed til Esbjerg Festuge, hvor fællesskab, samskabelse og bæredygtighed er i højsædet. Her kan man komme og møde nye mennesker, vi kan hygge os på kryds og tværs og sammen skabe en super hyggelig aften.

Både den sociale og klimamæssige bæredygtighed er i højsædet til den nye langbordsmiddag. Bordet vil blive dækket med upcyclet brugskunst, bordløbere, gammelt porcelæn og service er samlet ind og du kan være sikker på at møde et af byens absolut fineste – og længste – langbord.

Faktisk er der tænkt på alt, og derfor kan det upcyclede bordpynt købes med hjem.

"Bordpynten bliver det vildeste upcylclede loppemarked. Vi håber både, at det giver anledning til sjove samtaler på tværs af bordet, og så har alle mulighed for at købe tingene med hjem. Man donerer simpelthen bare det, man vil og har mulighed for at donere til KORN180 og Café Finns Paraply. På den måde kan alle være med,” forklarer Ditte Nørup fra KORN180.

Aftenens menu:

Der vil være to forskellige retter med kød med kartofler og salat. (gris og kylling)

Ligesom der vil være en vegetarret.

Der vil være gratis vand og saftevand til maden.

Aftenen sluttes af med kaffe og kage.

Alt dette får du får blot 25 kroner pr. kuvert.

Maden er doneret af lokale samarbejdspartnere.

Middagen vil blive akkompagneret med musik af Henrik Juhl og Cristina Amorsen, som vil skabe stemning under middagen.

Børn inviteres til at lave det fedeste collab møbel kunstværk, som efterfølgende bliver solgt på auktion. Vi håber, at børnene vil være med til at lege med farver, tegne og tagge på de gamle møbler som så får nyt liv

Køb din billet nu

Der vil være 200 kuverter til salg, så hvis du vil være sikker på en plads ved langbordet, så opfordrer vi dig til at købe billet allerede i dag.

Der vil være 50 pladser til salg på aftenen.

Fik vi nævnt, at du får alt dette for bare 25 kroner pr. kuvert!?

Sydbank støtter langbordsmiddagen

Langbordsmiddagen er arrangeret i samarbejde med en af festugens sponsorer, Sydbank.

”I Sydbank vil vi gerne være med til at sætte gang i nye tiltag. Vi synes, at langbordsmiddagen under Esbjerg Festuge er en fantastisk idé, hvor der både er fokus på fællesskab og bæredygtighed. Det ville vi gerne være med til at sætte i gang, fortæller John Juel, afdelingsleder Sydbank Esbjerg.

Sydbanks maskot, Rasmus Klump, vil derfor også komme forbi under middagen og hilse på alle børn.

Mød arrangørerne

KORN180 er en socialøkonomisk virksomhed, som skaber rum for og med unge mennesker, hvor fællesskaber, kunst og genbrug gror.

Café Finns Paraply er en social café som byder alle velkomne til et solidt måltid mad, samvær og aktiviteter.

Langbordsmiddagen finder sted i Skolegade ud for Heerups Have.

Køb billet til langbordsmiddagen her. 

Oplev Esbjerg byder på masser af aktiviteter, events og oplevelser i Esbjerg Kommune.