Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Foredragsfestival

Der er ikke noget bedre end et spændende og inspirerende foredrag, og derfor kan du godt glæde dig til Esbjerg Festuge, hvor du kan fordybe dig i FOF’s Foredragsfestival.

Der vil være foredrag, hvor der kun er plads til 25 deltagere og andre foredrag, hvor der er plads til 100, så skynd dig at booke din billet, så du er sikret en god plads. FOF opdaterer løbende programmet med de mange spændende foredrag frem mod festugen.

Foredrag for alle

Der er både foredrag om kaffe, livet blandt indianere, Whisky, aktiv dødshjælp, øl og meget mere. Kort sagt er der til denne foredragsfestival foredrag for enhver smag.

Tid og sted

Ens for alle foredrag under FOF’s Foredragsfestival er, at de finder sted under Esbjerg Festuge fra den 11. til den 20. august 2023. Foredragene er dog spredt ud over hele byen, hvorfor det også er forskelligt, hvor mange pladser der er til hvert foredrag.

Book din billet i dag

Nogle foredrag er gratis, mens andre har en mindre billetpris. Men uanset, hvilket foredrag du foretrækker, så er det vigtigt, at du booker en billet, så du er sikker på en plads.