Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Festugekoncerter på Torvet

Vi glæder os til igen at kunne samles til fede, gratis musikalske oplevelser på Torvet, når Festugen er klar til at byde velkommen til spændende navne på Torvescenen.

Festugens koncerter på Torvet!

Vi glæder os til at kunne præsentere en masse fantastiske musikere og bands på Torvet under Festugen. Tidpunkterne er vejledende og det er med forbehold for ændringer.

 

Fredag 18. august 2023: MUSIC4FREE

Daniel Schulz

Med sin internationale lyd, silkebløde vokal og sange, der forener elementer fra pop og R&B, bragede Daniel Schulz med en komets hastighed ind på den danske og internationale musikscene. Under armen havde han singlen, ”Turn Back Time” (2017).

Daniel Schulz starter Music 4 Free på Torvet kl. 18.40

Ida Laurberg

Ida Laurberg er en sangerinde med raketfart mod pophimlen. Allerede som 16-årig skrev og producerede hun sangen “Puppy Dog Eyes”, og nu er hun klar til at indtage Esbjerg.

Vær klar til Ida Laurberg på Torvet kl. 19.20

Alex Vargas

Det charmerende stortalent Alex Vargas med den imponerende vokal er klar til at blæse dig bagover, når han indtager Torvet i Esbjerg! Han er albumaktuel med BIG BIG MACHINE, og du kan allerede begynde at øve dig på hits som ”Solid Ground" og "Higher Love"

Glæd dig til Alex Vargas på Torvet kl. 20.20

Danser med Piger

Danser Med Piger er en dansk popgruppe, der i 2021 udgav gruppen deres debutsingle "Lad Mig Være". Allerede året efter slog de danske drenge, deres navn fast med mega hittet "Danser Med Piger".

Bliv klar til Danser Med Piger på Torvet kl. 21.55

Martin Jensen

Den internationale DJ er klar til at skabe den ultimative fest med stribevis af hits, der skruer helt op for sommervarmen i Esbjerg.

Gør dig klar til Martin Jensen på Torvet kl. 22.55

Lørdag 19. august 2023

Peter Ebberfeld med band

Forsangeren i Spar2 har samlet gamle bandmedlemmer til en tur ned ad Memory Lane. Kom og vær med, når det igen er tid til at lufte Byens Bedste Bryster, Århus Pige, Leve Uden Dig, Tro Mig På Mit Ord, Skrid Babe, Hvis Du Vil Ha’ Mig og Sommeren Sidste År.

Bliv klar til at skråle med Peter Ebberfeld kl. 18.30

Outlandish

Outlandish lægger op til en kæmpe dansefest, når de tager både nyt musik og gamle kendinge med til Esbjerg Festuge. Glæd dig til nye hits som Aicha og Might Not Be Right og lidt ældre som Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God og Callin' U.

Tag godt imod Outlandish kl. 20.30

Hit med 80'erne

Så skal vi med tidsmaskinen tilbage til de glade 80'ere med Danmarks mest populære 80'er orkester. Hit med 80'erne er klar til at genoplive de udødelige hit fra Tøsedrengene, Rocazino, RayDeeOhh, Gnags, News, TV2, Dodo & The Dodo's og Gnags.

Bliv helt klar til Hit med 80'erne på Torvet kl. 22.30

Fredag 11. august 2023

The Blues Brothers Souvenir Show

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion.

Gør dig klar til The Blue Brothers Souvenir Show kl. 18.30

Dopha

Dopha laver pulserende, melankolsk poprock, som er blevet beskrevet med ord som overbevisende, tryllebindende og ubesværet. Dopha kommer gennem hele følelsesregistret i hendes liveoptrædener og du skal være klar til at danse med.

Tag godt imod Dopha på Torvescenen kl. 20.30

Kind of Magic

Kind of Magic er klar til at forkæle os med en masse af Queens største hits, så vi kan få den bedste start på festugen 2023. Glæd dig til de store klassikere som We Will Rock You, We Are The Champions og Don't Stop Me Now.

Hyld Queens fantastiske musik med Kind of Magic kl. 22.30

Lørdag 12. august 2023

Thor Farlov

Thor Farlov er klar til at holde en fest på Torvet i Esbjerg med sine mega hit som Solen Op og Kompromis. Det tidligere Citibois-medlem har nemlig ikke set sig tilbage, siden han startede sin solokarriere i 2020.

Lyt til Thor Farlov på Torvescenen kl. 19.30

Djämes Braun x Vild $mith

Vær klar til at blive blæst bag over, når Djämes Braun x Vild $mith slår pjalterne sammen og garanterer en kæmpe fest fyldt med hits som Houdini Fugle, Kvinder Og Kanoner, Gør Det Godt og Vild idag syg i morgen.

Glæd dig til Djämes Braun x Vild $mith kl. 21.00

Faustix

Faustix er en dansk DJ og producer som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene. Han har lavet musik med flere internationale artister blandt andet med stjerne produceren Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere.

Bliv klar til en fest med Faustix på Torvet kl. 22.40

Torsdag 17. august 2023

Bellami feat. Lune Carlsen

Du kan godt begynde at støve de store hits som Rabalderstræde, Kvinde Min, Pianomand og This Is My Life af, for Kim Larsens gamle musikere har gendannet Bellami med Lune Carlsen som forsanger, og de er klar til at skabe den lækreste torsdagsfest.

Glæd dig til Bellami feat. Lune Carlsen på Torvet kl. 19.30

KALASET

Oplev KALASETs unikke lydunivers på torvet i Esbjerg. Indie-prægede rytmer toner frem, med ung energi og fængende melodier. Dybe tekster om ungdom, stilhed og drømme. Lad dig rive med af deres kraftfulde musikalske rejse!

Glæd dig til KALASET på Torvet kl. 21.45