Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Familiedag i Vognsbølparken

Kom og vær med til en uforglemmelig dag i Vognsbølparken, når vi for første gang præsenterer en spændende Familiedag som en del af Esbjerg Festuge!

Tag børn eller børnebørn med til en uforglemmelig lørdag i Vognsbølparken, der bliver fyldt med sjov, aktiviteter og kreativitet for hele familien.

På pladsen venter der en overflod af forskellige aktiviteter, der vil holde hele familien underholdt – og så er det endda helt gratis at være med.

Vi glæder os til at se jer lørdag den 12. august 2023 fra kl. 10-17.

Kendte YouTubere underholder

Oplev Brødrene Hole live

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til Brødrene Hole fra YouTube-kanalen ”Kender du det?”. Kender du dem ikke, så gør dine børn helt sikkert. Brødrene kommer til Esbjerg og holder deres allerførste chilitaste konkurrence nogensinde – og så er det endda live på vores scene. Showet sluttes af med en meet'n greet med de populære YouTube brødre.

Oplev Brødrene Hole live på scenen kl. 14.30-15.15

Vær med til et vild rekordforsøg

Vi har brug for hjælp fra alle børn og barnlige sjæle til at sætte en vaskeægte Danmarksrekord. Vi har nemlig med hjælp fra Guldægget skaffet flere tusinde the-boller, som vi skal have hjælp til at få pyntet med glasur og krymmel. Så skal de placeres på en ret stor plade midt på pladsen, så vi kan få samlet Danmarks største bolle-kagemand.

Vær med til rekordforsøget fra klokken 14 og smil til fotografen kl. 16.30, hvor vi tager et dronefoto for at dokumentere vores rekord.

Danseworkshop

Dans med Laekkerbuks

Elsker du at danse, så kom og vær med i en energisk danseworkshop med Laekkerbuks.

Alle kan deltage, så kom og lad dig rive med af rytmen.

Danseworkshop er fra kl. 16.00-16.30

Slip fantasien løs

For de kreative sjæle er der også masser af spændende aktiviteter. Prøv kræfter med skuespillets verden med Kulturskolen, lav popcorn over bål med pigespejderne, byg dit eget fuglehus med frivillige fra Y Men’s Club eller bliv forvandlet til en smuk sommerfugl eller farlig tiger med ansigtsmaling hos elever fra SOSU-skolen!

Aktiviteterne på pladsen har åbent fra kl. 14-17

Puls Parken er åben

Prøv padel, flexfodbold og forhindringsbane

Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med padel tennis eller flexfodbold, når Sport og Event Park Esbjerg åbner op for deres baner på dagen i Puls Parken. Du kan endda være med i en mini fodboldturnering fra kl. 15-15.30.

I Puls Parken kan du også teste dine evner på forhindringsbanen og vinde fede præmier. Der trækkes en vinder kl. 15, 16 og 17.

 Puls Parken er åben fra kl. 14-17

Prøv kræfter med nye oplevelser

Børnene kan boltre sig på legepladsen, hoppe i sjove hoppeborge og udfordre sig selv i lasergame og bomber ball. Der er endda mulighed for at udforske en rigtig brandbil og opleve, hvordan det er at være en vaskeægte brandmand eller brandkvinde i de rigtige uniformer fra Sydvestjysk Brandvæsen.

Prøv de forskellige ting på pladsen fra kl. 14-17

Underholdning hele dagen

Nyd gadeteater i verdensklasse

Du kan også bare nyde den børnevenlige musik fra scenen hele dagen eller lade dig imponere at det internationalt gadeteater og talentfulde gademusikanter, der vil skabe en magisk atmosfære på pladsen.
 

Internationalt Gadeteater: Same Same but Different kl. 15.15-15.45

ColorFun

Vi starter Familiedagen med at sende løbere ud på det farverige ColorFun løb, som i år er flyttet med ind i Vognsbølparken. Her gælder det ikke om at komme hurtigst rundt på de 5 km rundt i parken, men om at have den sjoveste farvefest imens. Undervejs kastes der med farver på farvestationerne og på pladsen giver ColorFun den max farvegas med lækker musik og madboder.

Vær med eller hep på løberne til Colorfun kl. 10-14

Besøg de hyggelige foodtrucks

Uden mad og drikke dur helten ikke. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at der er masser af hyggelige foodtrucks, hvor både store og små kan få stillet sult og tørst.

Der er mad og drikke på pladsen fra kl. 10-17.

 

Adresse

Vognsbølparken
Festpladsen ved Gryden og Puls Parken
Gl. Vardevej, 6700 Esbjerg