BESØG OS PÅ FACEBOOK
 

Festugekoncer v/ organist Giulio Mercati

Ved årets festugekoncert  i Grundtvigskirken er det lykkedes at engagere den meget berømte, internationale kapacitet - Giulio Mercati - til at spille på Grundtvigskirkens velklingende orgel. Guilio Mercati stammer fra en kendt musikerfamilie, og han startede allerede som 6 årig med at få musik undervisning af sin morfar.

Han fuldførte sine studier på konservatoriet i Saronno i Norditalien med orgel og cembalo som hovedfag. Giulio Mercati er en meget talentfuld musiker, og han er en ekstremt anerkendt og estimeret koncertorganist, der spiller på internationalt niveau både rent teknisk og musikalsk.

Ved festugekoncerten i Grundtvigskirken vil Giulio Mercati spille et imponerende flot og krævende program med orgelmusik af J.S. Bach, Louis Vierne, Max Reger og Olivier Messiaen (den virtuose sats fra ”La nativitè du Seigneur” : Dieu parmi nous - Gud er iblandt os).

Der er fri entre til denne storslåede oplevelse i Grundtvigskirken i festugen.

 

Sted: Grundtvigskirken
Tid: 16
 

Esbjerg Festuge er en årlig begivenhed, som har fundet sted siden 1997. Og den har vokset sig større og større for hvert år.

Her kan du se hvilke aktiviteter du kan deltage i, og hvad der kan opleves under Esbjerg Festuge 
Hvis du har nogle spørgsmål, eller er interesseret i at se, hvad byen Esbjerg ellers kan byde på, så kan du altid finde os her: 

SKOLEGADE 33 DK-6700 ESBJERG
+45 76 13 61 03 
+45 40 19 20 67 
apo@esbjergfestuge.dk

 Facebook