BESØG OS PÅ FACEBOOK
 

Sound of Esbjerg

Sted: Torvet
Tid: 21.15

 

DJ JANUS LAUVRING (Rustik Bar & Natklub)

Med 20 års jubilæum som klub-DJ er Janus Lauvring en af Danmarks mest rutinerede DJ’s. Der er næsten ikke den klub/bar eller festival i DK, han ikke har spillet på. I 2008 blev DJ karrieren til en fuldtidsbeskæftigelse, og dermed er der blevet spillet +150 jobs om året lige siden. 2017 blev så året, hvor Janus endelig fik den ekstra anerkendelse på CV’et med prisen som ”Årets Danske Mainstream-DeeJay”.

 

MARTIN DEEJAY (Posthuset)

Martin Sørensen aka. Martin DeeJay er en erfaren herre. Med mere end 20 år på bagen som klub DJ, har han en lang række spillejobs på sit CV., men i Esbjerg har han base hos Posthuset Natklub. Spillestilen spænder bredt, men kærligheden er at finde i den elektronisk afdeling.


DJ TOBIAS PETERSEN (No. 31)

Tobias er 22 år og har i de seneste 8 år brændt for at spille musik for folk, og på den måde være en del af festen. Når han er ude og spille betyder det meget for ham at hans mix og sangvalg er perfekte, så han fra den musikalske side kan give folk så god en oplevelse som muligt. 


Madoc (Dronning Louise)

Sorin aka Madoc kommer fra Romanien, men han har alligevel hurtig integreret sig i den danske kultur og klubscene. Han spiller med højt humør, og hans talent med at fange sit publikum med musikken, gør de får uforglemmelig oplevelse. Madoc er altid forberedt til at holde fest, og klar til at lade hans perfomance smitte af på sit publikum.

 

 

 
 

 

Esbjerg Festuge er en årlig begivenhed, som har fundet sted siden 1997. Og den har vokset sig større og større for hvert år.

Her kan du se hvilke aktiviteter du kan deltage i, og hvad der kan opleves under Esbjerg Festuge 
Hvis du har nogle spørgsmål, eller er interesseret i at se, hvad byen Esbjerg ellers kan byde på, så kan du altid finde os her: 

SKOLEGADE 33 DK-6700 ESBJERG
+45 76 13 61 03 
+45 40 19 20 67 
apo@esbjergfestuge.dk

 Facebook