Om Esbjerg Festuge

Esbjerg Festuge er en eksplosion af kulturelle tilbud. Det er byens fest og der er noget til enhver smag. Festugen har haft vokseværk siden dens start og hvert år bestræber vi os på at udvikle nye og gamle aktiviteter, så Esbjerg Festuge bliver ved med at være interessant at besøge år efter år. Men det er ikke kun os på kontoret som bidrager til festen, det er mange af byens kulturinstitutioner, cafe/restauratørerne og foreninger som skaber aktiviteterne for jer i denne helt særlige uge. Der er noget for alle aldre, høj som lav, finkulturel som mainstream, det er bare med at afsøge programmet i alle dens hjørner og springe ud i at prøve noget nyt.

 

Musikalsk spænder Festugen fra kirkekoncerter over opera til pop, og ”Made In Esbjerg” konceptet giver plads til nyt og eksperimenterende musik. Som traditionen byder, så inviterer vi jo os på en masse koncerter på Torvet, og man skal holde øje med spilletider og navne under vores programoversigt.

 

Festugen er kæmpe lighedstegn med kunst og kultur, vi opfordrer til at man opsøger så meget som muligt under Festugen, for der er masser af tilbud hvad dette angår. Helt særligt ift. kunst er havnen. Der står mere end 70 containere fyldt til randen med håndværk og kunst som skal opleves, ligeledes finder man Esbjerg Kunstdage i samme område.  
 

 

Styregruppen bag Esbjerg Festuge

Styregruppen er en blandet sammensætning af erhvervsfolk og kommunalt ansatte, der arbejder på at gøre Esbjerg Festuge til en spændende og glædelig begivenhed hvert år.

 

Vi håber, at Esbjerg Festuge igen i 2019 fyldes med et indhold, der både alsidigt og kvalitetsmæssigt ligger helt i top, og igen i år kan tiltrække folk, ikke bare fra Esbjerg, men fra hele landet.

 

Styregruppen består af:

Torben Seldrup - Musikhuset Esbjerg

Jan Mols - Tobakken

Hans Jørgen Wieghorst - Havnen

Jane Madvig Søndergaard - Turistchef

Villy Grøn - Eventsekretariatet

Brigitta Christensen - Esbjerg City

Se hele programmet

Find alle de spændende muligheder i løbet af mini Festugen den 21. & 22. august. 

Se programmet